VEGETARISKA MATKASSAR

För att ni lättare ska kunna hitta en matkasse för er har vi nedan listat alla vegetariska matkassar.

VEGETARISKA KASSEN

PROVA-PÅ-PRIS FRÅN: 440 KR

ORD. PRIS 695 KR

VEGOPREMIUM

FRÅN: 665 KR

 

Ecoviva logo

EKOLOGISK VEGETARISK-KASSE

FRÅN: 859 KR

 

Ecoviva logo

EKOLOGISK VEGETARISK GLUTEN- OCH LAKTOSFRI

FRÅN: 869 KR

 

VEGOKASSEN

PROVA-PÅ-PRIS FRÅN: 395 KR

ORD. PRIS 675 KR

FAMILY FEAST

FRÅN: 699 KR

 

GREEN FEAST

FRÅN: 699 KR

 

Vegetariska matkassar

Det blir allt mer vanligare med åren att fler människor går över till vegetarisk mat och växtbaserad mat. Vi har därför nedan listan de bästa vegetariska matkassarna på marknaden så att du lätt kan jämföra och hitta den bästa vegetariska matkassen för dig. 

Vegetarisk mat behöver inte vara ensidig och tråkig. Har du svårt med att variera dina recept så kommer dessa vegetariska matkassar garanterat att hjälpa dig på traven. Att äta vegetariskt är inte bara bättre för din kropp och hälsa utan även för miljön. Pröva på en vegetarisk matkasse en vecka för att variera din kost och få mer inspiration. 

De vegetariska matkassarna är inte helt växtbaserade utan de är lakto-ovo. De innehåller alltså produkter som innehåller mejeri tex. keso, ost och matlagningsgrädde. Men det finns även ett fåtal av våra leverantörer som erbjuder vegetariska matkassar som endast innehåller växtbaserade produkter i folkmun mer känt som veganska matkassar. De vegetariska matkassarna är varierande, inspirerande och fyllda med bra mat som ger energi och näring till alla i hushållet. För de som verkligen inte vill vara utan animaliska proteinerna som kött, fågel eller fisk går det bra att komplettera rätterna med sånt såklart eller så kan vi rekommendera en flexitarisk matkasse. Men de vegetariska matkassarna innehåller fullständiga rätter som ger tillräcklig energi, näring och mättnad utan de animaliska proteinerna.

Vegetarisk matkasse för två

Är ni bara två i hushållet och vill variera er kost? Varför inte beställa hem en vegetarisk matkasse?
Flera företag erbjuder vegetariska matkassar för bara två personer med mellan 2-4 måltider i veckan. Allt från de lite mer avancerade recepten till dom enkla och snabblagade. Jämför och hitta den bästa vegetariska matkassen för er två!

Vegetarisk barnkasse

Är er familj vegetarianer eller vill bli? Ta steget nu! Många av våra vegetariska matkassar är anpassade för familjer och därmed både stora och små smaklökar. Recepten lagas från grunden och med råvaror efter säsong. Om ett recept inte faller alla i smaken innan ni beställer erbjuder en del företag att man kan byta recept för en specifik dag. Perfekt ifall någon absolut inte skulle gilla något. 

Ta er matlagning till ny nivå, laga vegetarisk mat tillsammans och inspireras av vegetariska smaker från hela världen. 

Ekologiska vegetariska matkassar

Ekologisk mat och vegetarisk kost går ofta hand i hand. Även hos våra leverantörer. Men det är tyvärr inget som alltid går att garantera.

Våra leverantörer försöker alltid att få med många ekologiska produkter i sina matkassar som är närproducerade och som är efter säsong. En del utav dom erbjuder helt ekologiska matkassar. Både som vegetariska och andra. Om det är viktigt att alla produkter är ekologiska rekommenderar vi er att klicka er in på den leverantörens hemsida som ni är intresserade av och läsa mer. En del erbjuder 50% Ekologiska produkter medans andras matkassar är helt ekologiska som Simple Feast och Ecoviva.