SNABBLAGADE MATKASSAR

Snabblagade matkassar för den som vill lägga sin tid på annat än i köket! 

Matkomfort Logo

VROOM-KASSEN

FRÅN: 950 KR

 

Matkomfort Logo

PREMIUMKASSEN

FRÅN: 555 KR

 

Matkomfort Logo

FAMILJEFAVORITER

FRÅN: 1140 KR

 

Matkomfort Logo

VEGOPREMIUM

FRÅN: 665 KR

 

Linas Matkasse Logo

15-MINUTERSKASSEN

PROVA-PÅ-PRIS FRÅN: 650 KR

ORD. PRIS 929 KR

Linas Matkasse Logo

LÄTTLAGADE KASSEN

PROVA-PÅ-PRIS FRÅN: 510 KR

ORD. PRIS 729 KR

Middagsfrid Logo

SNABBAKASSEN

PROVA-PÅ-PRIS FRÅN: 645 KR

ORD. PRIS 795 KR

Simple Feast Logo

FAMILY FEAST

FRÅN: 699 KR

 

Simple Feast Logo

GREEN FEAST

FRÅN: 699 KR

 

Snabblagad matkasse

Full Fläkt i vardagen? Tycker du att köket och matlagning är trist? Vill du hellre spendera tid med dina nära och kära än i köket? Då är en snabblagad matkasse perfekt för dig!
Vi har listat och jämfört alla snabblagade matkassar för att ni ska hitta den perfekta för er.
Trots den korta tillagningstiden så är maten fortfarande lika näringsrik, varierad och framförallt god! Du slipper stå i köket till sent på kvällen med hungriga barn som vill ha mat NU! En del av våra leverantörer erbjuder 15-minuters kasse så att du inom bara en kvart kan lägga upp kvällens måltid.

Att laga mat på kort tid är det många som kan, men det är lätt att man själv börjar tumma på hur näringsrik och hälsosam maten blir då eller framförallt varierad. Våra leverantörer levererar recept som inte tummar på något alls. Därför är dessa matkassar perfekta för dig som även bara har slut på idéer och behöver fylla på receptförrådet lite.

Är snabblagade matkassar onyttiga?

Absolut inte! Snabblagad mat behöver inte vara onyttig bara för att den tillagas under kort tid. Trots att det är vad vi ofta har fått lära oss. Våra leverantörer erbjuder bra råvaror, hälsosamma recept med goda smaker som krossar alla våra fördomar kring att snabblagad mat är ohälsosam. Genom tips och trix får vi i recepten lära oss genvägar till snabblagad men smakrik mat.

Snabblagad vegetarisk matkasse

Att laga mat snabbt och samtidigt behålla en näringsrik vegetarisk kost som är varierad kan ibland vara svårt. Men ett flertal av våra leverantörer såsom Matkomfort, City Gross och Simple Feast tillverkar vegetariska matkassar där recepten snabbt kan lagas ihop. Slipp enformig veckomeny, beställ en snabblagad vegetarisk matkasse istället!

Snabblagade matkassar för barn

Snabblagade matkassar finns både för de med matkräsna barn till de hushåll utan barn som vill ha lite mer krydda i sina rätter. Nästintill alla snabblagade matkassar är anpassade för barn i alla åldrar men de finns även de med rekommendationer där recepten är mer för lite äldre barn. Glöm inte att dubbelkolla hos varje leverantör om deras rekommendationer!Slipp enformig veckomeny, beställ en snabblagad vegetarisk matkasse istället!