BARNKASSE

Hitta den bästa barnkassen för er familj! Vi lovar att även dom allra kräsnaste kommer att bli nöjda.

BARNKASSEN

PROVA-PÅ-PRIS FRÅN: 475 KR

ORD. PRIS 679 KR

BARNKASSEN

PROVA-PÅ-PRIS FRÅN: 545 KR

ORD. PRIS 795 KR

FAMILJEFAVORITER

FRÅN: 1140 KR

FAMILY FEAST

FRÅN: 699 KR

Ecoviva logo

EKOLOGISK BARNVÄNLIG MATKASSE

FRÅN: 959 KR

 

 

Barnvänliga matkassar

Ibland är det svårt att laga mat till en familj med matkräsna små liv. Allt för avancerade och nya smaker välkomnas inte alltid hos alla. Därför har vi listat alla de barnvänliga matkassarna som passar även de allra kräsnaste för att ni enklare ska hitta en som passar just er familjs önskemål.

De barnvänliga matkassarna erbjuder enkla, varierande, nyttiga och snabblagade recept med bra råvaror. Det är smaker som barnen känner igen och där hela familjen kan få laga mat tillsammans. Det kan vara allt från köttfärssås, till korv och makaroner eller pyttipanna. De är perfekta för er som behöver mer varierad kost men ändå inte vill stå en evighet i köket på kvällen efter jobb, träning, dagis och läxhjälp. Recepten innehåller allt från kött, fågel, fisk till helt vegetariska. Ni behöver därför aldrig oroa er för att veckomenyn ska bli för upprepande och tråkig. Matkassarna finns för de små familjerna upp till de lite större med 3-5 middagar och innehåller självklart mycket grönsaker så att barnen får i sig mer än tillräckligt.

Ekologisk barnkasse

Är ni en familj som lägger stor vikt vid ekologiska matvaror och produkter? Det finns självklart något för er också. Till exempel tillverkar Ecoviva helt ekologiska matkassar anpassade för barnen och deras smaklökar.

Glutenfri barnkasse

Är någon i familjen glutenallergiker? Ingen fara. Ett flertal av våra leverantörer erbjuder glutenfria barnkassar så att alla i familjen kan få äta samma mat! Vi har listat alla glutenfria matkassar här så att du lättare kan jämföra och hitta den bästa matkassen för er.

Laktosfri barnkasse

Allt fler människor är laktosintoleranter eller känsliga för laktos speciellt vanligt bland mindre barn. Men inte ska det gå någon nöd för det. Likväl som glutenfri barnkassar så finns det laktosfria barnkassar hos många utav våra leverantörer. Ni hittar alla laktosfria matkassar här och där kan ni jämföra priser, rabattkoder osv. för att hitta er favorit!

Flexitarisk barnkasse

Att hitta en flexitarian matkasse specialanpassad för barn blir svårt. Det finns inga specialkomponerade matkassar för detta önskemål men många flexitiariska matkassar går väldigt bra att laga och servera till barn. Tänk bara på att krydda för lite snällare smaklökar!

Barnkasse utan fläsk

Äter ni inte fläsk i er familj så rekommenderar vi varmt en flexiarian matkasse till er. 
Matkassarna är fyllda med näringsrik varierande mat, helt utan fläsk och rött kött. 
Perfekt för barnfamiljen som inte äter fläsk.